Tryk her og læs mere om:

Tryk her og læs mere om:

Hvad betyder Svanemærket for dig og dit nye hjem?

Fremtiden er grøn, og det er vigtigt for os at bygge både for dig og de kommende generationer. Der er mange ting, der kan være med til at påvirke et byggeris miljøprofil . Det handler både om byggematerialer og –proces. Vores vision om en grønnere fremtid får et stort skub i en grønnere retning, når vi bygger svanemærkede boliger.

Vi bygger ikke bare boliger – vi bygger hjem. Og et hjem skal om nogen steder skabe de optimale rammer for tryghed, sundhed og velvære.

Det er lige netop det, et svanemærket hjem gør. For når du flytter ind i et svanemærket hjem, ved du, at det er kendetegnet ved:

  • Lavt energiforbrug
  • Godt indeklima
  • Skrappe kemikaliekrav
  • Strenge krav til bæredygtigt certificeret træ
  • Høj byggeteknisk kvalitet via kontrol af en uvildig tredjepart
  • God mulighed for genbrug og genanvendelse af bygningsdele

Du skåner altså ikke kun miljøet ved at flytte ind i et svanemærket byggeri – men også dig og din familie.

Hvad står Svanemærket for?

Svanemærket er det officielle miljømærke i Norden – og målet med Svanemærket er at mindske den samlede miljøbelastning fra produktion og forbrug. Derfor ser Svanemærket på hele produktets eller byggeriets livscyklus.

Når der er tale om et byggeri, betyder det, at der er krav til både materialer, byggeprocessen, brugsfasen samt affalds- og recirkuleringsfasen. På den måde er et svanemærket byggeri både et godt valg for miljøet og for dig, der skal bo eller opholde dig i bygningen.

På dette site går vi fakta og nogle af kriterierne for Svanemærket igennem, så du får en fornemmelse af hvorfor et Svanemærket byggeri er et godt valg.

Klik på knapperne herover for at læse mere eller gå direkte til Ecolabel her